Vleesproducten als convenience solutions

Gebruiksvriendelijke maaltijden

Met onze “convenience solutions” kunt u inspelen op de noden van de prestatiemaatschappij en de consument tijdsbesparende maaltijdoplossingen aanbieden. Wilt u vleesproducten of -componenten gebruiken in uw product, dan kunt u rekenen op de uitgebreide expertise van Vleeswaren De Keyser.

Meer gemak, minder zorgen

De consument is voortdurend op zoek naar handige oplossingen om tijd te besparen bij het bereiden van eten. Er zijn steeds minder traditionele eetmomenten met het gezin. Zo consumeert uw klant vaker onderweg of buitenshuis. Alleen in het weekend is er meer ruimte voor avontuurlijke kookkunsten en quality time met familie of vrienden. Om het plezier en gebruiksgemak voor de consument te bevorderen, kunt u hem een waaier aan handige vleesoplossingen aanbieden:

Uw partner in convenience food

Bent u actief in de retail, industrie of food service en zoekt u vleesproducten of -componenten om te verwerken in snelle maaltijdoplossingen of wilt u charcuterie als broodbeleg aanbieden? Reken dan op de vleesproducten van Vleeswaren De Keyser. Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

Gerealiseerd met tussenkomst van FIT